Dit ben ik

Wat een geweldige tijd gaan jullie tegemoet, trouwen!

Romantisch, spannend, vlinders in de buik, maar ook een leuke, drukke en spannende periode.
Een periode waar je ook van moet genieten.

DE DAG moet geweldig zijn en helemaal naar jullie wensen verlopen.
Met het uitzoeken van de jurk, de perfecte stropdas, de mooiste bruidstaart, attenties voor de getuigen en de huwelijksreis kan ik niet helpen. Maar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) kan ik er wel voor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van en voor “jullie” wordt.

Uiteraard geef ik veel tips. In mijn carrière als BABS heb ik veel ervaring opgedaan. In een persoonlijk gesprek lopen we jullie wensen door, kijken naar de mogelijkheden en beantwoord ik al jullie vragen!

Ik ben pas tevreden als ik hoor dat jullie met een warm hart en een grote glimlach terugdenken aan DE DAG en jullie moment.
Ik ben dan trots dat ik aan zo’n belangrijke dag een bijdrage heb mogen leveren.

Een mooiere baan kun je je als mens toch niet wensen?

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Ingrid ingrid_sign