Partners

Binnen mijn vak als zelfstandig trouwambtenaar kom ik op de mooiste en meest bijzondere locaties om huwelijksceremonies te voltrekken. Meerdere locaties in bijzonder, namelijk Landgoed Hotel Groot Warnsborn en Brasserie De Boerderij in Arnhem en Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede. Prachtige trouwlocaties om jullie huwelijk te laten plaatsvinden en waar ik als ‘huisbabs’ aan verbonden ben.

Landgoed Hotel Groot Warnsborn: Officiële trouwlocatie voor een prachtige huwelijksceremonie

Landgoed Hotel Groot Warnsborn is een prachtige plek om elkaar het Ja- woord te geven. Het statige landhuis, het aangrenzende koetshuis en de prachtige Oranjerie bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Ook kan jullie trouwceremonie plaatsvinden in de prachtige Engelse terrastuin.

Brasserie De Boerderij: Intiem trouwen op een prachtige locatie in Park Sonsbeek

Wat te denken van trouwen in Brasserie De Boerderij in het Sonsbeek Park, op het vlot in de romantische parkvijver of toch liever binnen bij de brasserie?

Kasteel Duurstede: Jullie eigen kasteel én eiland

Trouwen in je eigen kasteel. Dat kan in Kasteel Duurstede. Het is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland en ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland. Dit eiland hebben jullie exclusief ter beschikking tijdens de grote dag.