Referenties

Referentie toevoegen

Hoe cliché....de mooiste dag uit ons leven!

Lieve Ingrid,

Wat kunnen wij terugblikken naar een geweldige dag! Wij zijn zo blij dat jij onze babs was op 15 november. Je hebt een soms wat saaie en formele ceremonie omgetoverd tot een persoonlijk feestje vol humor. Dit is ook precies de reden waarom wij jou uitkozen. Hoe kan het ook anders? Iemand die zoveel liefde heeft voor dit vak straalt dat ook uit...zelfs bij een klein gemeente-huwelijk. Je hebt deze bride-zilla zo blij gemaakt en gerust gesteld.
Na de ceremonie hebben we ook veel complimenten mogen ontvangen en die zijn eigenlijk voor jou bedoeld. Weinig gasten hadden nog zo’n leuke babs en ceremonie gezien. Alleen je voorkomen maakte al indruk. Ik heb vooral van alle spanningen die dag je nadien weinig aandacht kunnen geven.
Ik kan je wel vertellen dat alle spanning verdween en alle voetjes van de vloer gingen. Wij danken je voor het onwijs grote aandeel in onze “best day ever”!

Liefs, Amy & Cemal

Amy & Cemal

Aan de liefste trouwmevrouw!

Hoi lieve Ingrid, Wat hebben wij een bijzondere dag gehad zaterdag 9 november op landgoed Groot Warnsborn! Wat ben jij een geweldig persoon, nuchter, meelevend gewoon iemand waar je je meteen bij thuis voelt! Wat heb je ons een mooie ceremonie gegeven. Je hebt het in je om met mooie woorden de mensen zowel te ontroeren als aan het lachen te maken. We zullen de ceremonie en jou een mooi plekje in ons hart geven❤️!

Veel liefs en een dikke kus van Michelle en Elkjar

Michelle en Elkjar

Our dream came true...

Lieve Ingrid...lieve trouwmevrouw,

Wauw...onze grote dag is alweer achter de rug. Moeilijk te geloven soms nog, na anderhalf jaar vol planningen en voorbereidingen. Maar wat hebben wij genoten! We zijn heel blij dat wij jou als onze BABS hebben gekozen. De samenwerking met jou was fantastisch! Het gesprek bij ons thuis was heel gezellig en informeel.

Jouw lieve, warme karakter en jouw enthousiasme stralen van jou af.

Onze ceremonie in het mooie, witte Heldringkerkje in Hoenderloo was geweldig, misschien zelfs wel mooier dan wij durfden dromen. We hebben veel goede dingen over jou gehoord van onze gasten. De manier waarop jij sprak en hoe jij iedereen (met name de ouders en de getuigen) bij de ceremonie betrok was ronduit geweldig! Langs deze weg willen wij jou nogmaals heel hartelijk danken voor jouw professionaliteit, je warmte en je enthousiasme tijdens de voorbereidingen en op onze mooiste dag! Onze droom is uitgekomen.

Veel liefs, Linda en Wiljan

Linda en Wiljan

By far ben je een van de beste 'babsen' geweest die ik tot zo ver heb meegemaakt

Hoi Ingrid,

Gisteren heb je het huwelijk van Rianne en Ferran voltrokken. Ik had geen kans je na de ceremonie nog even te spreken maar wilde je graag nog even mijn complimenten geven. Wat heb je dat ontzettend leuk, mooi en goed gedaan! Echt petje af.

Ik was de fotograaf en heb dus ook al vele ceremonies meegemaakt en by far ben je een van de beste 'babsen' geweest die ik tot zo ver heb meegemaakt en dat wilde ik even laten weten!!

En ook bedankt voor de mooie ceremonie want dat heeft mij de kans gegeven er mooie foto's van te maken 🙂

Liefs Meral Soydas

https://www.meralsoydas.nl/

Meral Soydas

Het was, zonder twijfel, de mooiste dag van ons leven!

Lieve Ingrid,
Wat hebben wij intens genoten van onze stralend mooie dag 24 mei op kasteel Duurstede. Het was, zonder twijfel, de mooiste dag van ons leven. Zoals die dat ook hoort te zijn. En ook jij was hier een belangrijk onderdeel van.
Veel complimenten hebben we gehad over onze ceremonie (en dus over jou). De inhoud, de humor die erin zat, de tijd die ervoor genomen werd, de manier waarop het gebracht werd en al onze gasten erbij betrokken werden. Verschillende termen die werden gebruikt bij de omschrijving van onze ceremonie;  'anders, lekker ongedwongen & informeel, heel persoonlijk & humoristisch'. En laat dit nou precies zijn wat wij voor ogen hadden. Niet dat formele 'gedoe', maar gewoon een mooie ceremonie waar natuurlijk onze liefde voor elkaar centraal staat, maar vooral ook de ceremonie van iedereen laten zijn. Wat is dit je goed gelukt! Zo bevestigen de woorden van onze gasten. Misschien is het gewoon jouw manier van werken en hebben wij gewoon de juiste persoon gevonden, maar jij hebt in elk geval perfect aangevoeld wat bij ons paste. Je was één van de vele kersen op onze taart die dag. DANKJEWEL!
Nogmaals: ontzettend bedankt voor alles & wie weet nog eens tot ziens 🙂
Veel liefs,
Marjolein & Kenny van Eijk
Marjolein & Kenny van Eijk

Bedankt!

Super dat jij onze Trouwmevrouw was, had niet beter, leuker, mooier en gezelliger gekund!

Liefs Martine & Niek

Martine & Niek

Een persoonlijke ceremonie

Het is al een tijd geleden dat je de ceremonie bij onze bruiloft verzorgde. Ruim een jaar is er alweer voorbij, maar in die tijd zijn we je nog niet vergeten. Dat zegt natuurlijk al veel. Tijdens onze kennismaking was je echt geïnteresseerd in het verhaal achter onze relatie. En dit verhaal heb je vervolgens erg mooi gebracht tijdens de ceremonie. Het was al met al een fijne ervaring, en niet alleen voor ons, maar ook voor onze gasten. Niets dan complimenten hebben we gekregen over jou. En die zijn zeker verdiend!

Astrid Sperber

Fantastisch! Dat was het!

Lieve Ingrid, Het is alweer een tijdje geleden, maar wat was het een geweldige dag! We hebben een hele fijne samenwerking gehad en jij hebt er echt iets moois van gemaakt. Hele mooie woorden met een lach en een traan! Alleen maar lovende reacties. Onwijs goed gedaan! Nogmaals dank daar voor. Liefs Noëlle en Wouter

Noëlle & Wouter

Een ceremonie zoals niemand ooit heeft meegemaakt

Lieve Ingrid, We willen jou bedanken voor jouw bijdrage aan onze fantastische dag! Na onze trouwdag lieten we jou al weten dat we super veel positieve reacties hebben ontvangen over de ceremonie. Ze hebben dit nog nooit meegemaakt! De interactie met iedereen, het moment naar onze ouders en de lol die we met elkaar hadden tijdens de ceremonie is echt uniek. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Kevin & Marlise

Fantastische dag!

Lieve Ingrid, Op 17 augustus heb jij ons man en vrouw gemaakt! Het weer was fantastisch, de mensen geweldig en jouw aanwezigheid maakte alles af! De hele dag liep perfect! Ik heb altijd geroepen als ik ga trouwen wil ik jouw als mijn Trouwmevrouw! En toen de vraag aan jou kwam of je ons wilde trouwen zei je ook nog Ja! Wij hebben ook volmondig ja gezegd op de vraag of we man en vrouw wilde worden! Lieve Ingrid, bedankt dat jij onze mooie bijzondere dag compleet hebt gemaakt! Lieve groetjes Fam. Hoffmans x

Glynis & Jeroen

Er werd gehuild, aandachtig geluisterd, maar ook veel gelachen...

Wij zijn begin dit jaar getrouwd op de warmste 20 april ooit en Ingrid was onze trouwmevrouw. Zij heeft geholpen dat de dag speciaal was en lang in het geheugen van onszelf en anderen zal blijven.

In het proces naar de bruiloft toe, was het erg fijn om met Ingrid te praten over alle zaken die wij belangrijk vinden of juist onze band speciaal maakt. Wat de kers op de taart was, waren onze getuigen en vrienden, die ondervraagt werden door Ingrid. Juist door deze persoonlijke noot, voelde de plechtigheid luchtig, karaktervol, persoonlijk en intiem. Er werd gehuild, aandachtig geluisterd, maar ook veel gelachen.

Ook de persoonlijke anekdote bij het trouwboekje, zorgt ervoor dat we met een glimlach deze bekijken.

Joost & Dewy Klein Middelink

Fantastische dag!!

Lieve Ingrid, Wat hebben wij genoten van onze trouwdag! Met jou als ónze trouwmevrouw hebben we zoveel plezier gehad. We zijn nu 2 weken verder en nog steeds ontvangen wij van iedereen complimenten hoe leuk het was, maar ook hoe leuk jij het deed! Dankjewel voor ons moment en het prachtige verhaal dat jij er van hebt gemaakt. Veel liefs, Vincent en Anique

Vincent en Anique

Een lach, een traan en heel veel liefde!

Lieve Ingrid, trouwmevrouw, Voor onze ceremonie zochten we iemand die net zoals wij wel van een beetje gek en een beetje humor houdt om onze ceremonie zo neer te zetten zoals wij zijn. Meteen toen we je ontmoetten, en je voor ons afreisde naar het verre Brabant, hadden we de klik met jou! Met wat lekkernijen alles met jou bespreken en lachen over wat we over elkaar vertellen. Tijdens onze ceremonie heb je onze wens dan ook meer dan waar gemaakt: de ceremonie was echt zoals wij zijn en onze vrienden en familie ons kennen. Ontzettend bedankt voor de leuke, lieve woorden en het lachen tussendoor. Heel veel liefs van Freek en Anke en natuurlijk een handkus van kleine Zoë.

Freek & Anke

Een werkelijk fantatische dag!

Lieve Ingrid,
Vanaf onze eerste ontmoeting wisten wij al direct uit dat jij onze mooie dag moest gaan verzorgen. Je professionele aanpak en warme persoonlijkheid hebben onze ceremonie onvergetelijk gemaakt. Wat heb jij het geweldig gedaan! Met heel veel plezier en liefde denken wij nog terug aan deze mooie dag.
Nogmaals heel erg bedankt voor dit mooie cadeau dat je ons hebt gegeven!
Liefs Justin & Yun

Justin & Yun

Alsof we elkaar al jaren kenden...

Lieve Ingrid,

Wat heb jij van onze dag een geweldige dag gemaakt. Je persoonlijke praatje, alsof we elkaar al jaren kenden. We hebben hier alle vier van genoten en wat het aller belangrijkste was dat je ons precies hebt begrepen. Dank je wel voor jou bijdrage en veel succes met je eigen bedrijf.

Wij zullen je niet snel vergeten.

Liefs Jan en Annelies

Jan en Annelies

Een ceremonie waar je blij van wordt!

Lieve trouwmevrouw Ingrid! Mede door jou was onze dag fantastisch! Wat was het een leuke, fijne en mooie ceremonie. Het was persoonlijk, met een lach en een traan (van blijdschap uiteraard!) Wij en onze gasten hebben ervan genoten. We zijn blij dat je onze dag nog mooier maakte. Dank je wel! Marleen en Mathijs

Marleen en Mathijs

11 augustus 2017: onze dag

Lieve Ingrid,

Wij zochten een trouwambtenaar die niet "standaard" is, niet dat formele gedoe. Informeel, grappig, serieus op zijn tijd, open en gezellig. Dat hoopte we in jou te vinden, slechts op basis van jouw foto en de recensies. En we hadden de jackpot! Geweldig, precies de vrouw die wij voor ogen hadden voor onze ceremonie. Het "intakegesprek" was gewoon gezellig, alsof we je al langer kende. Dat beloofde veel goeds voor de trouwdag! En dat klopte, het was een geweldige ceremonie! Ook top hoe je de kleintjes erbij betrok! Bedankt!!!

Mandy & Tom

Het was erg persoonlijk en met een eigen signatuur

Lieve Ingrid,

We willen jou heel erg bedanken voor het feit dat jij onze trouwambtenaar was op 14 juli 2017! We hebben een fantastische dag gehad, mede dankzij jou. Je had een mooi verhaal, het was erg persoonlijk en met een eigen signatuur. Van de gasten kregen we ook veel complimenten over hoe je het deed. Dankjewel daarvoor!
Maartje & Raymond

Persoonlijke ceremonie met veel humor

Het is alweer even geleden dat we zijn getrouwd (26 mei 2017) maar wat was het een mooie dag! Dank je wel Ingrid voor de ontzettend mooie ceremonie! Persoonlijk, vol humor en verrassingen. Alle gasten (inclusief wijzelf!) waren onder de indruk van jouw mooie woorden en het was alsof je ons allemaal al jaren kende. Veel liefs, Huub & Karin

Huub & Karin Niesink

Heerlijke verrassende avond!

Hallo Ingrid, Zaterdag 24 juni 2017 is voor ons een super avond geworden. Aangeraden door de Boerderij en blij dat het mogelijk was. We hadden direct een klik op ons voorbespreking en genoten van je enthousiasme voor onze stiekeme bruiloft. Het was lekker spontaan en persoonlijk met complimenten van de gasten. Bedankt voor deze onvergetelijke avond! Liefs Edo en Cindy

Cindy & Edo

Uniek!

Lieve Ingrid Al bij ons eerste gesprek gelijk een klik en een vertrouwd gevoel gegeven! We dachten direct, dit zit wel goed! Ons speciale moment was een kinder akte dat je voor ons 2 jarig dochtertje had laten maken. Superleuk hoe je haar bij de ceremonie hebt betrokken. We zullen nooit vergeten hoe enthousiast en trots ze aan het klappen was na het zetten van haar eigen "krabbel" Bedankt voor dit speciale moment. En een dikke kus van Vayenn 😉

Peggy en Armand van den Top

Wat een fantastische dag!

Lieve Ingrid, Op 18 mei was jij onze trouwmevrouw en wat hebben wij er van genoten! Het voorgesprek was gezellig en wij voelden direct een klik. Je bent een vakvrouw die precies weet hoe je een prachtig verhaal vertelt en samenvat. Het was een feestje, lekker losjes en we hebben ontzettend gelachen met je. We konden ons echt geen betere trouwmevrouw wensen. Nogmaals heel veel dank voor het verzorgen van deze mooie dag! Heel veel liefs, Sander & Anouk van den Brink 18 mei 2017

Sander & Anouk van den Brink

Mooie persoonlijke ceremonie met een gezonde dosis humor

Ingrid wij willen je bij deze heel erg bedanken voor de mooie ceremonie en de manier waarop je deze kleur hebt gegeven. We hebben van de aanwezige gasten alleen maar positieve reacties ontvangen op de manier waarop jij ons verhaal hebt verteld. Het was mede dank zei jou een prachtige dag! Liefs Martijn, Angelique, Luuk en Stan

Martijn en Angelique

Bedankt!

Lieve Ingrid, Het is al eventjes geleden maar nogmaals bedankt dat je onze trouwmevrouw wilde zijn op onze bruiloft op 11 juni 2016. We hadden jou al eerder gezien op de bruiloft van onze (schoon) zus. Daar hadden we zulke goede herinneringen aan dat we al snel wisten dat wij jou ook als trouwmevrouw wilde. We hebben genoten van ceremonie die jij heel mooi maakte. En later nog alle mooie woorden tijdens het proosten. Wie weet tot ziens!

Kevin en Lieke Verhoef

Precies zoals we voor ogen hadden!

Als je zelf weddingplanner bent, en al heel veel ambtenaren voorbij hebt zien komen, dan weet je natuurlijk al wie je gaat kiezen voor je eigen bruiloft. Ingrid paste ons als de perfect zittende sneaker. Ze heeft alles wat wij in een babs zochten. Naast dat ze bijzonder open minded is en veel interesse heeft in jouw persoonlijke verhaal, heeft ze bovenal een enorme dosis humor! Wat hebben we gelachen in het voorbereidend gesprek! Het was een gesprek met een lach en een traan moet ik eigenlijk zeggen want Ingrid weet precies de goede vragen te stellen om binnen no time de essentie van je relatie in te duiken. Wij wilden graag een lekkere losse ceremonie met ruimte voor live muziek en persoonlijke verhalen. Ingrid heeft de perfecte balans gevonden tussen er aan de ene kant een waardige intieme ceremonie van te maken en aan de andere kant een groot feest met een grap en een grol. Precies zoals we voor ogen hadden! Wij kijken met een heel fijn gevoel terug op onze ceremonie en wensen heel veel bruidsparen deze 'Karin Bloemen van het Oosten toe'! Lieve Ingrid, bedankt dat je onderdeel wilde zijn van ons magische moment in het bos!

Liefs Stefanie en Suzanne Geluk

Stefanie en Suzanne

Onze dag is werkelijk een super dag geworden.

Lieve Ingrid,

We willen je hartelijk bedanken voor onze mooie ceremonie door jouw gegeven.
We voelen er ons super fijn bij hoe jij deze ceremonie voordroeg, bedankt hiervoor!

Onze dag is werkelijk een super dag geworden.

Namens onze familie, kinderen en vrienden hartelijk dank,

Lieve groet Hans en Suzanne

Hans en Suzanne

Een onvergetelijke dag voor ons, met een heleboel sterretjes.

Wat een fijne dag! Een onvergetelijke dag voor ons, met een heleboel sterretjes.

En één van die sterretjes was jij.
Je hebt de ceremonie een geweldige vorm gegeven. In één woord fantastisch!
Ook onze gasten waren erg onder de indruk.
De manier waarop je het deed : rustig, goed verstaanbaar. Hoe je de getuigen en onze “ringenjongen” erbij betrok, de hele zaal wist te boeien ( de hele ceremonie door), Maar ook de serieuze gedeelte heel erg goed afwisselde met humor. Hierdoor werd en bleef het een ongedwongen sfeer, en voelden wij ons erg op ons gemak.
En wat heb je goed naar ons geluisterd, in het voor-gesprek! Je hebt onze voor-geschiedenis, belangrijke momenten en onze liefdesbrieven zó goed verwoord!

We hadden het niet beter kunnen treffen , dan jou als Babs te hebben.
Mede daardoor werd het een onvergetelijke ,ontzettende mooie en fijne trouwdag dag voor ons.

We willen je hiervoor heel erg bedanken.

Janny en Willy

25 jaar huwelijk (in samenwerking met Wensstichting Oppepper4all)

Lieve Ingrid,
Op 14-12-2015 waren Martin en ik 25 jaar getrouwd. Martin had een wens gedaan bij oppepper4all. Ik werd gebeld door jou Ingrid en de klik zat gelijk er in. We waren echte Ernhemse meiden. We hebben gelachen. Martin wou opnieuw zijn belofte afleggen. Martin zat regelmatig in het buitenland zat voor ze werk. Ik werd in de jaren zieker dat was een domper, maar op 14-12-2015 opnieuw het ja-woord geven. Ingrid was onze trouwmevrouw. We hebben het er nog steeds over hoe jij het allemaal oppikte. Ik wou het droog houden toen Stefanie mij weg gaf aan Martin. Martin had een brok in ze keel toen onze eigen dochter haar moeder weg gaf. Lieve ingrid, dank je wel dat je ons getrouwd hebt. Dank je Ingrid, jou zullen we nooit meer vergeten. DANK JE WEL.

Ingrid & Martin

Persoonlijke ceremonie

Lieve Ingrid, Afgelopen 12-12-2015 zijn we getrouwd op de prachtige locatie Brasserie de Boerderij in Arnhem. We willen jou hartelijk bedanken voor jouw mooie bijdrage aan onze trouwdag. De ceremonie was precies zoals we het graag wilden: origineel, spontaan, niet zo stijfjes en met humor. Fantastisch! Liefs Floor en Robbert van den Broeke

Floor en Robbert van den Broeke

Deze Karin Bloemen van de Veluwe heeft karakter...

Deze Karin Bloemen van de Veluwe heeft karakter, van binnen en van buiten. Ze heeft flair, ze sprankelt, is betrokken bij het bruidspaar en gepassioneerd in haar werk. Met haar natuurlijke en vriendelijk autoriteit leidt Ingrid de bruiloft op een manier waarbij aanwezigen zeer betrokken worden bij de ceremonie met alle ruimte voor een lach en een traan. Ingrid doet een uitgebreid voorgesprek, vraagt informatie op bij bekenden (indien akkoord) en maakt er zo een zeer intiem verhaal van. Wij hebben genoten van onze ceremonie en van Ingrid, van haar betrokkenheid, haar verhaal en van haar regie. We raden haar van harte aan bij andere stellen.

Bijzonder, persoonlijk ... geraakt.

Op 12 september 2015 zijn wij getrouwd op De Eek in Steenderen (gemeente Bronckhorst). Voor deze speciale dag zijn wij op zoek gegaan naar een trouwambtenaar. Via internet kwamen we terecht bij De Trouwmevrouw, Ingrid. Op een zaterdagmiddag een mailtje gestuurd, een uur later belde ze: zullen we morgenvroeg een kopje koffie drinken om kennis te maken. Zondagochtend naar de afgesproken locatie… en het voelde meteen goed; een klik! De formaliteiten geregeld en een gesprek met De Trouwmevrouw, een geweldige avond gehad. Met haar jarenlange ervaring heeft ze goed inzicht om van het mooie moment een speciaal moment te maken. Ze denkt mee, geeft advies, alles om het onze dag te laten worden.
Op zaterdag 12 september 2015 was het zover. Een prachtige ceremonie die Ingrid op een zeer eigen wijze, professioneel en betrokken manier vorm heeft gegeven. Met een lach en een traan, en bovenal een persoonlijke ‘touch’. Het was echt ons moment, waar onze familie en gasten bij betrokken waren.

Lieve Ingrid, dank dat je van onze trouwdag, DE DAG hebt gemaakt!
Een dikke kus van de mannen, Gert-Jan en Fred

Gert-Jan & Fred

Onze portugese droom!

Copyright Erik Tax Fotografie

Getrouwd worden door je eigen moeder wat een belevenis. Op 'ons' bergje in portugal trouwde je ons. Wat een mooie lieve woorden,zelfs onze portugese en engelse gasten werden in hun eigen taal toegesproken door jou,waardoor zij zich ook echt welkom voelde. Tijdens de ceremonie was je profesioneel en liet je je eigen emoties niet blijken ookal was je de moeder van de bruid.... Het mooiste compliment kregen wij van onze portugese gasten. Zij verstonden geen woord van sommige gedeelte maar voelde de liefde. Lieve mama, wat was het geweldig. Dank dank dat je dit op een hele bijzondere manier voor ons wilde doen. Hans en Suzanne

Suzanne Bresser-Brakenhoff

De beste trouwmevrouw...

Als (trouw)fotografe kom ik heel wat ambtenaren tegen, maar Ingrid is de meest bevlogen, maar ook meest naturelle ambtenaar die ik ken. Met zo'n krachtige uitstraling zou je haast verwachten dat ze alle aandacht naar zich toe trekt, maar nee! Ze weet op een ontzettend knappe, spontane en warme manier alle aandacht op het bruidspaar te richten, met heel veel persoonlijke aandacht. Ingrid, als ik ooit weer ga trouwen, zou ik graag jou als mijn BABS willen hebben! Hoop snel weer eens met je samen te werken in het zonnige Zuiden! Dikke kus uit Zuid Frankrijk x

Petra

Bedankt!

Hierbij nog even een dank voor de geweldige ceremonie. Hij was prachtig en alle gasten waren erg positief. Ze vonden het leuk en prachtig. Dus nogmaals heeeel erg bedankt voor de super ceremonie.

Kevin en Telma

We hebben van elke minuut genoten

Lieve Ingrid,

Vanaf Schiermonnikoog sturen we jou een berichtje om je héél hartelijk te bedanken voor de mooie manier waarop je onze huwelijksceremonie hebt (be)geleid! Sprankelend, met humor, aandacht, warmte, en ruimte voor emotie(s)... We hebben van elke minuut genoten en vonden het ontzettend fijn om dit bijzondere moment met familie en vrienden te beleven. Ook zij vonden de ceremonie heel persoonlijk en ontroerend.

Dank ook voor je adviezen en suggesties vooraf. Die hebben zeker geholpen om de ceremonie helemaal naar wens te maken.

Een fijne zomer toegewenst en wie weet tot ziens!

Hubert, Nienke & Joep Rulkens - Dijkstra

Wat hebben we genoten van een prachtige huwelijksdag.

Lieve Ingrid,

Wat hebben we genoten van een prachtige huwelijksdag.
Op het unieke ‘Arnhems Buiten’, met het mooiste weer van de wereld.

Je was onze geweldige trouwmevrouw, we hadden ons geen leukere en betere kunnen voorstellen. Je persoonlijke aanpak inclusief het idee voor de liefdesbrieven naar elkaar toe, de ruimte die je bood aan de getuigen en het feit dat je alle aanwezigen op hun gemak stelde, maakte het helemaal af.

We hopen dat je er ook van hebt genoten.
Veel dank, we blijven er nog lang van nagenieten.

John en Rob

De meest mooie dag ooit!!!

Lieve Ingrid,

Dat ieder bruidspaar maar zo'n fijne BABS mag krijgen zoals wij!!
De ceremonie had de perfecte combinatie van humor en emotie. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt of alles goed zou verlopen.
We zijn nu bijna een jaar verder en heel veel mensen hebben het er nog over dat wij zo'n geweldige Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand hadden. En dat klopt!!! Ontzettend bedankt.

Peter en Jitske Uijterwijk

Je hebt ons de mooiste start van ons huwelijkse leven gegeven

Lieve Ingrid,

Heel er bedankt voor je mooie, lieve woorden, we hebben er van genoten en onze gasten ook. Je hebt ons de mooiste start van ons huwelijkse leven gegeven.
Onze dank is groot.
Lieve groeten van een super gelukkig koppel.

Eric en Inge

We zijn nu nog volop aan het nagenieten...

Je maakte de ceremonie echt tot een persoonlijk, ontroerend en feestelijk hoogtepunt van de dag. Je creerde zo'n warme sfeer door de ouders in het zonnetje te zetten en door ons alle ruimte te geven om te laten zien dat we van elkaar houden. Mooier dan we durfden te dromen! We hebben na de ceremonie nog een enorm feestelijke en bijzondere dag gehad. We zijn nu nog volop aan het nagenieten. Hierbij sturen we een paar foto's. Je hebt een aantal van onze ongetrouwde bruiloftsgasten goed laten zien hoe mooi trouwen kan zijn, dus wie weet tot ziens!

Jorg en Judith

Warm en 'dichtbij', vrolijk en ontspannen

Graag willen we je bedanken voor de mooie en persoonlijke ceremonie. Wij hebben genoten en hebben een fantastische dag gehad, mede dankzij jou. Veel mensen hebben ons nog aangesproken over de ceremonie, warm en 'dichtbij', vrolijk en ontspannen. Precies zoals we dat graag wilden, heel veel dank daarvoor. Lieve groet, Karin & Juan

Karin & Juan

Wat was het bijzonder!

Bij de allereerste kennismaking dachten wij: dit zit wel goed! Dat is ook gebleken tijdens de voorbereidingen (wat hebben we veel gelachen) en vooral ook tijdens de ceremonie. Ingrid is persoonlijk, warm, praat graag, maar geeft ook de ruimte. Zij weet perfect balans te houden tussen een mooie speech, een grapje tussendoor maar vooral ook het bruidspaar en de gasten op de voorgrond te laten komen. Ingrid begeleidt je van ongehuwd stel naar de officiële plechtigheid inclusief lach, traan, ringen en handtekening. Wat was het bijzonder! Voor ons ben je 'de beste BABS van Nederland'. Dank je wel.

Henk-Jan & Berry

Voor onze huwelijksvoltrekking hadden wij ons geen betere ambtenaar kunnen wensen

Het gesprek met Ingrid bij ons thuis was al bijzonder prettig en gezellig. Voor onze huwelijksvoltrekking hadden wij ons geen betere ambtenaar kunnen wensen. De BABS is inderdaad buitengewoon, bijzonder, en betrokken bij de ceremonie, en wist onze gasten te boeien, en te betrekken bij de huwelijksplechtigheid Een ceremonie waarbij emotie en vreugde in een goede balans afgewisseld werden. Ingrid's bijdrage heeft voor ons een absolute meerwaarde aan onze huwelijksdag gegeven. Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben genoten van de wijze waarop zij de ceremonie heeft geleid. Ingrid, je bent een TOP-BABS !!!!

Mieke & Luuk

Wat een geweldige ceremonie!

Lieve Ingrid, We hebben genoten van de ceremonie, helemaal zo geweldig als we hadden verwacht!

Jolanda en Edwin

Onze huwelijksceremonie in Frankrijk was prachtig!

Onze huwelijksceremonie was prachtig! Met veel aandacht, warmte en hartelijkheid heeft Ingrid de ceremonie geleid en alle aanwezigen weten te raken. Met haar oprechte aandacht gaf ze vanaf het eerste contact een heel goed gevoel aan ons als bruidspaar. Ook onze naasten zijn in het voortraject betrokken, wat de ceremonie heel bijzonder en verrassend maakte! Dank Ingrid, voor je inzet, je creativiteit, je kleur en je warmte.

Richard en Jildou

Babs met de hoofdletter "B"

Nooit zullen we je vergeten, wat hadden we het getroffen dat jij ons huwelijk wou voltrekken, je bent echt een geweldige BABS met de hoofdletter "B" van BUITENGEWOON en we zullen je nooit vergeten! Het voelde meteen vertrouwd, al na het eerste telefoon gesprek wist ik dat ik me absoluut geen zorgen hoefde te maken over het belangrijkste gedeelte van onze mooiste dag, namelijk de ceremonie, er viel echt een last van me af toen ik je gesproken had. Het was ontspannen, gevoelig (door jouw inbreng) met een vleugje humor zoals we dat van je hadden verwacht en graag hadden gezien die dag. De ceremonie was helemaal "ons" doordat je zo goed aanvoelde wat wij belangrijk vonden. We hebben heel veel positieve reacties gehad op de persoonlijke & bijzondere benadering van de ceremonie. Trouwen zonder Ingrid is in onze ogen een gemiste kans, ik ben nog steeds in de wolken

Familie Smolders

Een super herinnering!

Het was voor ons een geweldige dag, mede door jou! Je hebt het met veel gevoel en heel persoonlijk gedaan. Niet alleen ontroerend en indrukwekkend voor onszelf en daardoor een super herinnering, maar ook voor onze gasten, zoals later uit de reacties bleek. Bedankt!

Ingrid en Boudewijn

Super dag, Super BABS!!!!

Super dag, Super BABS!!!! Relaxed, ontspannen, gevoelig en vanuit het hart. De juiste woorden, de juiste toonzetting, precies zoals wij het van tevoren graag hadden gewild. Ingrid nogmaals bedankt voor de onvergetelijke dag.

Marcel en Ellen

We waren onder de indruk!

Met heel veel plezier kijken wij terug op onze trouwdag.Vanzelfsprekend had jij een belangrijke rol, die je met charme en speelsheid hebt vervuld. Onze gasten waren, net als wij, onder de indruk van de voltrekking.

Naud en Hanneke

Ingrid maakt er echt een persoonlijk moment van

Ingrid maakt er echt een persoonlijk moment van. Haar toespraak had precies de juiste toon, zowel qua humor als qua diepgang. Wij hebben echt genoten van onze huwelijksvoltrekking!

Wim en Marga de Lange

Mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke dag gehad

Mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke dag gehad.We hebben tijdens jouw toespraak erg moeten lachen, maar ook hier en daar een traantje moeten wegpinken. Je hebt het precies weten te brengen zoals wij zijn. Je kreeg zelfs Clemens stil en dat wil heel wat zeggen hoor! Voor ons ben je een kanjer!!

Clemens en Anne

Je hebt het goed verwoord op onze trouwdag!

Wij hebben heel erg genoten van de ceremonie, door jou gehouden op onze bruiloft op 26 mei 2010! Het gesprek met jou bij ons thuis was ook erg aangenaam, veel gelachen! Je hebt het goed verwoord op onze trouwdag! De lengte van de ceremonie was trouwens ook goed, niet te kort en niet te lang.

Irfan en Ilonka

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis, helemaal als je eigen moeder de BABS is! Ingrid (moeder van Koen) sloot ons huwelijk op het toneel van de oudste schouwburg van Nederland; de Leidse Schouwburg. Ondanks dat ze misschien wel net zo zenuwachtig was als de bruidegommen, heeft ze het heel professioneel en met een persoonlijke inbreng gedaan.

Koen en Geert

De ceremonie was echt met de puntjes op de ‘i’

Na een heel leuk gesprek met Ingrid bij ons thuis heeft zij ons in de echt verbonden in Villa Sonsbeek. De ceremonie was echt met de puntjes op de ‘i’. Ingrid’s bijdrage gaf een meerwaarde aan onze huwelijksdag. Niet alleen wij zelf maar ook onze familie en vrienden hebben de ceremonie als een onvergetelijke belevenis ervaren!

Jeffrey en Carina

Het was volmaakt

Wat hebben wij een leuke reacties gehad op onze ceremonie en hoe jij het deed! Echt heel tof. We waren ook zeer aangenaam verrast toen de getuigen vertelden waarom ze getuigen wilden zijn van ons huwelijk. Heel speciaal. Elk moment van die ceremonie kunnen we terug halen en we zijn heel blij dat we ook tegen elkaar met alle mensen om ons heen hebben gezegd waarom we met elkaar willen trouwen. Het was volmaakt en vooral dankzij jouw input. Veel dank nogmaals.

Eveline & Dennis